Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
logo-camping-ootmarsum

Bed & Breakfast - B&B

Onze B&B

Boven onze nieuwe ontmoetingsruimte worden twee nieuwe moderne B&B kamers gerealiseerd.
 
De kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn uitgerust met comfortabele box spring bedden, flat screen tv, water koker, Senseo en een ruime douche natuurlijk staat er elke ochtend beneden een vers ontbijt voor u klaar.
De kamers hebben elk een geheel eigen karakter en zijn geschikt voor twee pers.

Eén kamer heeft een groot balkon en kijkt uit over ons eeuwenoude  erf en Beekdal.  Liggend in een warm bad na een stevige wandeling of fietstocht hebt u een prachtig zicht op het Twentse landschap. Deze kamer krijgt als thema "Landschapskunst"! Hier wordt aandacht besteed aan landschapsschilders waar onder de schilders Mauve, Hobbema en Jong kind. De laatste twee hebben hier in de directe omgeving veel gewerkt.
 
De tweede kamer heeft uitzicht op de eeuwen oude eik bij onze boerderij  "als die eens praten kon".
In deze kamer slaapt u op een vide en hebt u zicht op de sterren hemel door de grote dakramen die de kamer rijk is.
In deze kamer willen wij aandacht besteden aan de Twentse dichter Willem Wilmink.
Willem Wilmink (1936-2003) had een intense band met Ootmarsum. Hij verbleef er als kind in de oorlog, op de vlucht uit zijn geboortestad Enschede. Ook in zijn latere leven bleef hij er altijd weer terugkomen. In zijn werk heeft hij de herinnering aan het stadje in tal van gedichten vastgelegd. Cabaretier en vriend Herman Finkers omschreef het landschap rondom de Kuiperberg zelfs als ‘het Arcadië van Willem Wilmink’.Reserveren TarievenTerug

Bed & Breakfast Bed & Breakfast Bed & Breakfast Bed & Breakfast Bed & Breakfast Bed & Breakfast Bed & Breakfast