Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
logo-camping-ootmarsum

Vakantiehuisjes - Bos en Heide

Overnachten in een vakantiehuis in Ootmarsum (Twente)

Dit bijzondere vakantiehuis ligt iets buiten het park en is gesitueerd in een eigen prachtig bos.

Midden in een bosperceel dat vroeger heide was, ligt dit prachtige nieuwe vakantiehuis.Her en der is deze heide nog terug te vinden. Door de vrijstaande ligging van dit vakantiehuis kunt u optimaal genieten van de rust die Twente te bieden heeft. Wanneer u het laantje oprijdt, dat aan beide zijden is begroeid met rhododendrons, heeft u het gevoel alleen op de wereld te zijn.

U bevindt zich midden in natuurgebied het Springendal dat in 1920 werd beheerd door textielbaron Jannink. Hij heeft zijn sporen hier zeker nagelaten. Dit is terug te zien aan de landgoedkenmerken en veelzijdigheid van dit natuurgebied. Denk hierbij aan lanen begroeid met rhododendrons. Kleine met houtwallen omzoomde, “kruidenrijke” hooiweides en eeuwenoude eiken. Door de vele fiets- en wandelpaden valt er volop te genieten van dit prachtige unieke natuurgebied.

Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 personen.

Het thema van het interieur is “harmonie”. De indeling ziet er als volgt uit:
Beneden: hal, opbergruimte, 1 slaapkamer met twee eenpersoons bedden, woonkamer met flatscreen tv , radio-cd speler, keuken met vaatwasser en oven, douche en een apart toilet. 
Op de 1ste verdieping: 2 slaapkamers met elk twee éénpersoons bedden en toilet.Reserveren TarievenTerug naar vakantiehuisjes-overzicht

Bos en Heide Bos en Heide Bos en Heide Bos en Heide Bos en Heide Bos en Heide