Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
logo-camping-ootmarsum

Hoeve Springendal, vakantiepark in Ootmarsum Overijssel

Camping en bungalows midden in de natuur van Twente

In het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens, ligt het familiebedrijf Hoeve Springendal. Hoeve Springendal is een vakantiepark gelegen op 4,5 km van het schilderachtige plaatsje Ootmarsum in Overijssel.

We hebben diverse mogelijkheden om uw verblijf naar eigen wens in te vullen. De camping met 58 luxe comfortplaatsen, 10 comfortabele en sfeervolle appartementen in de boerderij en 3 bungalows op een unieke ligging aan het beekdal of midden in de natuur.

Wandelen, fietsen en paardrijden op camping en vakantiepark Hoeve Springendal!

Hoeve Springendal is een echte natuurcamping in Twente en daardoor uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is bij uitstek een geweldige locatie om te wandelen, fietsen en paardrijden in Overijssel. Vanaf het erf kunt u direct beginnen met de vele routes die daar beginnen. Verder ligt de Hoeve aan het wandel en fietsnetwerk. U kunt direct fietsend, wandelend en rijdend op uw paard kennismaken met de schoonheid en de rust van het Twentse landschap.

Natuur om op terug te komen

Rust en gastvrijheid staan op Hoeve Springendal in Ootmarsum (Overijssel) met hoofdletters geschreven. Nergens ervaar je de rust zoals hier op de hoeve in Twente. Eén met de natuur dat is ons motto. En dat ontbreekt niet op de Hoeve. In het beekdal bij ons op de Hoeve groeien weer de orchideeën en vliegt de ijsvogel rond.

Kijk op onze site rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is om uw vakantie in Twente tot een heerlijk ontspannen, actieve en vooral plezierige ervaring te maken.

Walter, Marian en Annemiek Brunninkhuis

meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwe ontmoetingsruimte

Op ons erf is er een nieuwe ontmoetingsruimte gerealiseerd.
Hier in bevindt zich:
Ruimte voor koffie met gebak/ontbijt/lunch/diner (twee maal per week samen dineren).
De nieuwe receptie.
Een bibliotheek.
Informatie ruimte.
Een kleine winkel voor streekproducten.

Lees meer

Wild spotten

Met de boswachter wild spotten.

Lees meer

Hoeve Springendal is onderdeel van de Nieuwe glaskunst route !

Opening Glaskunstroute Tubbergen
De VVV gemeente Tubbergen heeft in samenwerking met Stichting Glasrijk een Glaskunstroute ontwikkeld. Karin Wijnand, kunstenaar en aanjager van het project, heeft samen met drie vrijwilligers van de VVV gemeente Tubbergen, te weten Dinie van der Aa, Ine Elferink en Wil Norder, dertien kunstenaars benaderd en hen in contact gebracht met dertien grondeigenaren in het buitengebied van de gemeente Tubbergen. Deze dertien kunstenaars hebben objecten gemaakt die elk een onderdeel van glas hebben en zeer divers van aard zijn.

Lees meer
Hoeve Springendal Hoeve Springendal kenmerken Maaien bij Hoeve Springendal