Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Hoeve Springendal, vakantiepark in Ootmarsum Overijssel

Camping en bungalows midden in de natuur van Twente

In het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens, ligt het familiebedrijf Hoeve Springendal. Hoeve Springendal is een vakantiepark gelegen op 4,5 km van het schilderachtige plaatsje Ootmarsum in Overijssel.

We hebben diverse mogelijkheden om uw verblijf naar eigen wens in te vullen. De camping met 58 luxe comfortplaatsen, 10 nieuwe appartementen in de boerderij en 3 bungalows op een unieke ligging aan het beekdal of midden in de natuur.

Wandelen, fietsen en paardrijden op camping en vakantiepark Hoeve Springendal!

Hoeve Springendal is een echte natuurcamping in Twente en daardoor uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is bij uitstek een geweldige locatie om te wandelen, fietsen en paardrijden in Overijssel. Vanaf het erf kunt u direct beginnen met de vele routes die daar beginnen. Verder ligt de Hoeve aan het wandel en fietsnetwerk. U kunt direct fietsend, wandelend en rijdend op uw paard kennismaken met de schoonheid en de rust van het Twentse landschap.

Natuur om op terug te komen

Rust en gastvrijheid staan op Hoeve Springendal in Ootmarsum (Overijssel) met hoofdletters geschreven. Nergens ervaar je de rust zoals hier op de hoeve in Twente. Eén met de natuur dat is ons motto. En dat ontbreekt niet op de Hoeve. In het beekdal bij ons op de Hoeve groeien weer de orchideeën en vliegt de ijsvogel rond.

Kijk op onze site rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is om uw vakantie in Twente tot een heerlijk ontspannen, actieve en vooral plezierige ervaring te maken.

Walter, Marian en Annemiek Brunninkhuis

meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Nieuws uit de natuur

Zoals bekend gaat het goed met de natuur op het Springendal.
Steeds vaker maken we kennis met dieren en planten die al lange tijd verdwenen waren.

Lees meer

Eerste nieuwsbrief

Onze nieuwe Hoeve nieuwsbrief is uit! Heeft u deze niet per mail gehad? Klik op deze link voor de online versie.

Lees meer

GEWONNEN PRIJS

Lieve gasten bedankt voor jullie goede beoordelingen .
We blijven ons best voor jullie doen

Lees meer
Hoeve Springendal Hoeve Springendal kenmerken Maaien bij Hoeve Springendal