Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
logo-camping-ootmarsum

Paasarrangement (4 dagen) (appartement/ B&B)

Voor het paasweekend 30 maart tot en met 2 april hebben wij een mooi arrangement voor u vastgesteld. Ootmarsum en het Springendal staan tijdens de Pasen bol van de tradities. Ook Hoeve Springendal werkt hier aan mee.
Wij brengen bijvoorbeeld met onze trekpaarden het paashout naar de Paaskamp in Ootmarsum. Hiervan wordt een paasvuur gemaakt, dat op eerste paasdag in brand wordt gestoken. De Paoskeals (in regenjas en hoed) staan tijdens deze dagen centraal. Bij alle traditionele gebruiken tijdens deze dagen nemen zij het voortouw..

U wordt ontvangen op vrijdag 30 maart met een kop koffie en krentenwegge.
Op paaszaterdag kunt u ’s middags getuige zijn van het traditionele brengen van het paashout naar de paaskamp met onze trekpaarden.
 
Op 1e paasdag kunt u deelnemen aan het paasontbijt, waarbij de nodige eieren niet zullen ontbreken(u kunt dit desgewenst ook op zaterdag krijgen). In Ootmarsum vindt dan het Vlöggeln plaats. (hierbij wordt een slinger gevormd van mensen, die voorafgegaan door de poaskearls zingend door de straten en steegjes van de stad slingert. Onderweg trekt men rond stiepels en door een aantal gebouwen. (dit wordt tweede paasdag herhaald)
In de avondschemer worden overal paasvuren aangestoken. U kunt hier volop van genieten.
 
Tussendoor kunt u genieten van het Springendal in lentetooi, waardoor het heerlijk wandelen is in het ontluikende bos, maar waar u ook kunt genieten van al het jongvee op ons erf.
 
Voor de appartementen betaald u  inclusief één keer ontbijt, € 220,00
 
B&B;    vanaf € 240,- (afhankelijk welke B&B kamer u kiest)

Wilt u reserveren of heeft u een vraag?Terug naar aanbiedingenoverzicht

Paasarrangement (4 dagen) (appartement/ B&B) Paasarrangement (4 dagen) (appartement/ B&B)