Overnachten in Twentse Kerstsfeer bij Ootmarsum !

Kerstsfeer op Hoeve Springendal!

Volop Sfeer en veel te zien en te beleven in de weken voor Kerst op Hoeve Springendal

Tijdens de vier weken voor Kerst (de Advent) en de twee weken daarna is er van alles te zien en te beleven op ons park. Zo kunt u genieten van de Kerstsfeer in onze eigen stal, die omgetoverd wordt tot een echte Kerststal. Daarin kunt u een nieuwe kerstgroep bewonderen, waarbij diverse dieren in hun verblijven toekijken. Natuurlijk ontbreken de schapen hierbij niet.Schuur

Op ons erf staat weer een grote, mooie verlichte Kerstboom. Maar ook op de rest van ons park zijn vele bomen voorzien van vele lichtjes die de sfeer compleet maken en zorgen voor een waar Kerstdecor.

Binnen in onze Oude Graanschuur, tevens receptie brandt de warme houtkachel en kunt u  genieten van onze heerlijke Winterse lekkernijen zoals een kop Glühwein of Warme Chocolademelk. Natuurlijk zal de Erwtensoep niet ontbreken op onze kaart. 

Twentse Feestdagen

Mocht u zin hebben om actief bezig te zijn, dan is een wandeling zeker een goede aanrader hiervoor.Wandelschoen

Vanaf ons park zijn diverse wandelingen te lopen van verschillende afstanden. Juist nu het buiten waait, kraakt en knispert is dit een garantie voor gezonde rode wangen en een frisse neus. Na afloop kunt u dan weer even tot rust komen in onze Oude Graanschuur.

Ook kunt u elke dag het geluid van de midwinterhoorn horen. Zeker in het begin van de avond is het bijzonder om dit geluid over het beekdal te horen. Deze oude traditie wordt ook bij ons een warm hart toegedragen.

Gebruik HoeveSpringendal als uitvalbasis om Duitse en Nederlandse kerstmarkten te bezoeken. Zo als de kerstmarkt in Munster, Nordhorn, Oldenzaal, Denekemp en Ootmarsum Kompas

Midwinterhoorn!

Dagelijkt het geluid van de Midwinterhoorn!