Klein Chaletpark bij Ootmarsum

Chaletpark midden in de natuur van Twente

Hoeve Springendal beschikt over een klein en uniek chaletpark met riante plekken en een perfecte infrastructuur. Er zijn af en toe lege plekken te huur, waar u zelf een chalet kunt laten plaatsen, dat geheel naar eigen wens gemaakt kan worden. (Uiteraard  moet dit wel voldoen aan de geldende wet- en regelgeving) Tevens zijn er regelmatig gebruikte chalets te koop op Hoeve Springendal. 

Neem contact op

Chalet kopen in omgeving Ootmarsum

Chaletpark Hoeve Springendal ligt midden in misschien wel het bijzonderste plekje van Twente, omgeven door de 355 hectare natuur van het Springendal vind u Hoeve Springendal. De familie Brunninkhuis beheert een eigen uniek en uitgestrekt beekdal met bijzondere flora en fauna. Zo als Orchideen en Blauwe koren bloemen. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en verken dit veelzijdige gebied, Hoeve Springendal is aan aan het Twentse wandel- en fietsnetwerk gelegen.

Het prachtige historische Kunstenaars stadje Ootmarsum ligt op 4,5 km van Hoeve Springendal. U kunt daar genieten van kunst, kultuur, nostalgie en musea. Rust even uit op een terras van een van de vele verschillende Horeca gelegenheden die in Ootmarsum en de omliggende dorpen te vinden zijn.