Bijzondere natuur camping bij Ootmarsum in Twente Overijssel

Kamperen midden in de natuur van het Springendal !

Hoeve Springendal is een bijzondere camping midden in de natuur van het Springendal vlak bij het Oude Kunstenaarstadje Ootmarsum in Twente Overijssel.

*De camping bestaat uit 58 comfortplaatsen van 120 m2 of meer, geschikt voor caravans en campers. De plaatsen zijn verdeeld over 7 veldjes. Elke plek heeft een eigen moderne, digitale tv- en radio aansluiting. Daarnaast bieden wij gratis draadloos internet, 10 amp. elektra,[ 5 kwh per dag is bij de prijs inbegrepen] water en riolering.

*Vijf van deze comfort plaatsen zijn gesitueerd aan ons beekdal en zijn als beekdalplaats te reserveren.

Kortings kaarten kunt u invullen als u op Boek nu klikt. De korting wordt direct in mindering gebracht als er in een kortings periode gereserveerd wordt.

klik hier voor Beekdalplaats

*Bij het grasveld aan de vijver zijn plekken met prachtig uitzicht over onze oude Bronvijver. U beschikt over 10 amp. stroom en wifi en er is een waterkraan dichtbij. De plaatsen zijn zonder centrale antenne en riool, en zijn voor TENTEN, VOUWWAGENS, KLEINE CAMPERS OF KLEINE CARAVANS. De plaatsen zijn per email te reserveren. info@hoevespringendal.nl 

Tent plaatsen aan de oude bronvijver!

Beschikbaarheid van onze comfortplaatsen

  = Aankomst-/vertrekdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar

Verblijfsperiode:

tot en met

Santair

In het sanitairgebouw kunt u gebruikmaken van het Sepkey systeem. U krijgt per persoon een sleutel, op elke sleutel wordt €10,00 gezet. Bij het gebruik van warmwater en de wasmachine / droger loopt het tegoed op deze sleutel af. Bij vertrek kijken we wat het verbruik geweest is. Dit bedrag wordt bij de eind afrekening op de factuur gezet.