Aanbiedingen

Paasweek op Hoeve Springendal

Tijdens het Paasweekend kunt u bij ons genieten van de vele activiteiten die jaarlijks volgens de traditie in Ootmarsum worden georganiseerd!

Zo kunt u aanwezig zijn bij het houthalen op de zaterdag [de paarden van Hoeve Springendal worden hiervoor ingezet] , het Vlöggeln op de 1e en 2e Paasdag en natuurlijk bij het Paasvuur dat volgens traditie wordt aangestoken door de Poaskeals.

paas agenda

Winterse perikelen.

Kom bewonder het Twentse winter landschap, neem twee dagen de tijd om op rust te komen en de omgeving te ontdekken!

Een twee persoons appartement voor 2 nachten is er al voor €144,00.

Arrangement In de voetsporen van Franciscus

  

Oeroud Twente: In de voetsporen van Franciscus !

Hoeve Springendal en de Zusters van Denekamp hebben een bijzondere band met elkaar. De locaties van beiden zijn gelegen in prachtige natuurgebieden, waar nog “echte stilte” kan worden ervaren. De natuur is typisch Oost-Twents met zijn beekdalen, glooiende Essen, stille bronnen en indrukwekkende bossen en heidevelden.

Ook lopen er familiale verbanden. Door deze banden gingen we meer samenwerken en zijn we tot dit programma  “In de voetsporen van Franciscus “ gekomen, waarbij de waarden van Franciscus  (de natuur en het simpele leven)  leidend zijn.

Het programma bestaat uit 5 dagen en is bedoeld als een inspiratiebron om uw wijze van leven te herijken. Bent u tevreden of is er ook een verlangen naar meer rust en ruimte. Door de kleine groep (max. 8 gasten), waarmee u een viertal dagen optrekt, is er veel ruimte voor persoonlijk contact en aandacht.


Uw Gastvrouwen zijn Marian Brunninkhuis, Hermien Fiselier en de Indonesische Zusters. Zij staan deze dagen helemaal voor u klaar.

Data: 15-19 juli 2024; 26-30 augustus 2024 en 7-11 oktober 2024

Kosten: €384,- pp volledig verzord incl. logies, maaltijden, activiteiten en bagagevervoer  voor eenpersoonsappartement geldt een toeslag. fietsen zijn evt. te huur

Voor meer info klik op onderstaande link.

 

Arrangement In de voetsporen van Franciscus

Het vroege voorjaar!

Ontwaak midden het vroege voorjaarslandschap van het oer oude Springendal.

Kerst aanbieding. kopie

4 weken kerst op Hoeve Springendal!

advent en kerst tips!

Kerst op Hoeve Springendal!

Kom de kerstgebruiken van Noord Oost Twente beleven op Hoeve Springendal. Ons erf is weer volledig in de kerstsfeer, en de dierenschuur veranderd in een levensechte kerststal met prachtige beelden en kerstmuziek op de achtergrond.

Vanaf de eerste advent klinkt dagelijks de midwinterhoorn over ons erf, beekdal en in de dorpen / stadjes van Noord Oost Twente. Gebruik HoeveSpringendal als uitvalbasis om Duitse en Nederlandse kerstmarkten te bezoeken. Zo als de kerstmarkt in Munster, Nordhorn, Oldenzaal, Denekemp en Ootmarsum 

Kerstactiviteiten Ootmarsum/ Dinkelland

Eindelijk, de lente!

Heerlijke Lente dagen beleven vanuit uw eigen appartement.

meer dan 3 nachten is 10% korting.

Ontdekken!

Buiten rit aanbieding.

Ga mee de natuur in met Koetsier en gids Hennie Voor maar €17.50 krijgt u een onvergetelijke leerzame ervaring midden in de natuur van het Springendal. Gasten van Hoeve Springendal mogen voor het speciale tarief van €16.00 mee met Paard en wagen!

Lees meer