Aanbiedingen

Herfst tinten op het Springendal.

Herfst tinten!

Bijna nergens is de Herfst zo nadrukkelijk aanwezig als op en rond het Springendal.

 

Deze periode is bij uitstek geschikt om te genieten van lange wandel en fiets tochten door de snel veranderende natuur. Op de terrassen in de dorpjes en stadjes zijn veranderingen zichtbaar, er liggen fleece dekens op de stoelen en terras kachels branden.

Kijk eens naar onze scherpe prijzen in deze periode!

Kerst aanbieding.

kerstarrangement vol cultuur, licht en warmte.

Kerstdagen op Hoeve Springendal.

 

Kom de kerst gebruiken van noord oost Twente beleven op Hoeve Springendal.

 

Ons erf en de mensen zijn weer geheel in kerststemming.

 

Van Af de eerste advents dag klinkt de midwinterhoorn over de beekdalen en in de dorpen en staties van Noord Oost Twente.

 

Ook  zijn weer vol op feestelijke activiteiten georganiseerd op en rond de kerstdagen.

 

3 of 2 nachten overnachten  in een appartement bij Hoeve Springendal van af maar €200,00 incl. een feestelijk kerst ontbijt op eerste of tweede kerstdag. 

Mail of bel voor deze aanbieding.

Kerst activiteiten

Ontdekken!

Buiten rit aanbieding.

Ga mee de natuur in met Koetsier en gids Hennie Voor maar €15,00 krijgt u een onvergetelijke leerzame ervaring midden in de natuur van het Springendal. Gasten van Hoeve Springendal mogen voor het speciale tarief van €12,50 mee met Paard en wagen!

Lees meer

Kerst en kunst aanbieding

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 kunt u wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd.

Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes, verwarmde terrassen, maar ook Internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag.

En dit alles in een romantisch decor. De kerstmarkt is op beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. Kortom… ervaar het ultieme Kerstgevoel!

Maak gebruik van ons 3 daags arrangement. €190,00 incl.

U komt aan op vrijdag 6 dec en begint uw verblijf met een kop koffie of cappuccino. U ontvangt van ons een routekaart voor een lekkere winterwandeling.

Op zaterdag en zondag ochtend staat er bij de warmte van de houtkachel een heerlijk ontbijt voor u klaar.

Overdag kunt u op zaterdag en zondag lekker gaan genieten van Kerst en Kunst in Ootmarsum.

Lees meer

Springendalloop

Springendalloop

Op zaterdag 6 november vindt er weer de Springendalloop plaats. Deze vertrekt vanaf de Hoeve en de finish is ook op de Hoeve. Deze wordt georganiseerd door OLC’93. Onze gasten kunnen gratis deelnemen.

Speciale Springendalloop aanbieding:1 nacht een 2 persoonsappartement voor 1 of 2 personen voor €75,00 incl. gratis deelname en ontbijt.