Aanbiedingen

Paasweek op Hoeve Springendal

Tijdens het Paasweekend kunt u bij ons genieten van de vele activiteiten die jaarlijks volgens de traditie in Ootmarsum worden georganiseerd!

Zo kunt u aanwezig zijn bij het houthalen op de zaterdag [de paarden van Hoeve Springendal worden hiervoor ingezet] , het Vlöggeln op de 1e en 2e Paasdag en natuurlijk bij het Paasvuur dat volgens traditie wordt aangestoken door de Poaskerls.

In het kader van het Paasweekend biedt Hoeve Springendal u het volgende arrangement aan:

Comfort campingplaats van 10/4 t/m 17/4 voor de prijs van € 160,- incl. bijkomende kosten! Voor een korte periode bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Voor verdere info betreffende de paasactiviteiten klik 

paas agenda

lente

Ontwaak midden het frisse voorjaarslandschap van het oer oude Springendal.

 

Boek voor de lente periode vast een plekje op de camping. Als u nu boekt ontvangt u voor de eerste week in april een korting van 10 procent!

3 dagen voorjaar!

Heerlijke lente dagen beleven van uit uw eigen appartement.

Profiteer van deze aanbieding 2 nachten in onze nieuw ingerichte appartementen met 1 gratis ontbijt mand voor maar €144,-

Ontdekken!

Buiten rit aanbieding.

Ga mee de natuur in met Koetsier en gids Hennie Voor maar €15,00 krijgt u een onvergetelijke leerzame ervaring midden in de natuur van het Springendal. Gasten van Hoeve Springendal mogen voor het speciale tarief van €12,50 mee met Paard en wagen!

Lees meer