Aanbiedingen

Herfst tinten op het Springendal.

Herfst tinten!

Bijna nergens is de Herfst zo nadrukkelijk aanwezig als op en rond het Springendal.

 

Deze periode is bij uitstek geschikt om te genieten van lange wandel en fiets tochten door de snel veranderende natuur. Op de terrassen in de dorpjes en stadjes zijn veranderingen zichtbaar, er liggen fleece dekens op de stoelen en terras kachels branden.

Kijk eens naar onze scherpe prijzen in deze periode!

Kamperen in het najaar!

Kamperen in het najaar van af €22,00. Het langzaam verstillende Twentse landschap, kleurendblad aan de bomen en de dagen worden korter.  We hebben grote plaatsen voor u beschikbaar met op elke plaats een eigen waterkraan, afvoer naar riool, 10 amp. stroom en t.v. aansluiting.

Kerst & kunst in Ootmarsum

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 kunt u wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd.

Bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes, verwarmde terrassen, maar ook Internationale gasten met spectaculaire optredens zorgen voor een onvergetelijke dag.

En dit alles in een romantisch decor. De kerstmarkt is op beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur. Kortom… ervaar het ultieme Kerstgevoel!

Lees meer

Kerst aanbieding. kopie

4 weken kerst op Hoeve Springendal!

Kerst op Hoeve Springendal!

Kom de kerstgebruiken van Noord Oost Twente beleven op Hoeve Springendal. Ons erf is weer volledig in de kerstsfeer, en de dierenschuur veranderd in een levensechte kerststal met prachtige beelden en kerstmuziek op de achtergrond.

Vanaf de eerste advent klinkt dagelijks de midwinterhoorn over ons erf, beekdal en in de dorpen / stadjes van Noord Oost Twente. Gebruik HoeveSpringendal als uitvalbasis om Duitse en Nederlandse kerstmarkten te bezoeken. Zo als de kerstmarkt in Munster, Nordhorn, Oldenzaal, Denekemp en Ootmarsum 

Kerstactiviteiten Ootmarsum/ Dinkelland

Winterse aanbieding

Het Twentse winter landschap is uniek in zijn beleving.

 

Alle bladeren zijn nu gevallen. De contouren van het landschap met zijn oude bomen zijn nu extra  goed zichtbaar.

 

Reeën, fazanten en ander wild hebben steeds minder mogelijkheden om zich te verschuilen.

 

Trek stevige schoenen aan en ga dit oude landschap verkennen!

Er is al een B&B kamer met ontbijt voor €80,00.

Ontdekken!

Buiten rit aanbieding.

Ga mee de natuur in met Koetsier en gids Hennie Voor maar €17.50 krijgt u een onvergetelijke leerzame ervaring midden in de natuur van het Springendal. Gasten van Hoeve Springendal mogen voor het speciale tarief van €16.00 mee met Paard en wagen!

Lees meer