Aanbiedingen

3 dagen najaar!

Heerlijke najaars dagen beleven vanuit uw eigen appartement.

Profiteer van deze aanbieding: 2 door de weekse nachten na 2 november, in onze nieuw ingerichte appartementen, met 1 gratis ontbijtmand voor maar €144,-

Kerst aanbieding.

Kerstarrangement vol cultuur, licht en warmte.

Kerstdagen op Hoeve Springendal.

 Kom de kerstgebruiken van Noord Oost Twente beleven op Hoeve Springendal.  Ons erf en de mensen zijn weer geheel in kerststemming.

 Vanaf de eerste advent klinkt de midwinterhoorn over de beekdalen en in de dorpen en stadjes van Noord Oost Twente. Ook  zijn er weer volop feestelijke activiteiten georganiseerd op en rond de Kerstdagen.

 3  nachten overnachten  in een appartement bij Hoeve Springendal vanaf maar €336.30 incl. een feestelijk Kerstontbijt op Eerste of Tweede Kerstdag. 

Mail of bel voor deze aanbieding.

Kerstactiviteiten Ootmarsum/ Dinkelland

Advents uitjes

Kom deze advent beleven op Hoeve Springendal. Er is al een twee persoons appartement voor €68,00 per nacht voor 2 personen.

Kijk hier onder naar de leuke activteiten. 

Adventsactiviteiten Ootmarsum/Dinkelland

Het vroege voorjaar!

Ontwaak midden het vroege voorjaarslandschap van het oer oude Springendal.

 jannuari, februari en maart zijn onze bungalows voordelig te reserveren.

Ontdekken!

Buiten rit aanbieding.

Ga mee de natuur in met Koetsier en gids Hennie Voor maar €15,00 krijgt u een onvergetelijke leerzame ervaring midden in de natuur van het Springendal. Gasten van Hoeve Springendal mogen voor het speciale tarief van €12,50 mee met Paard en wagen!

Lees meer