Aanbiedingen

Arrangement In de voetsporen van Franciscus

  

Oeroud Twente: In de voetsporen van Franciscus !

Dit arrangement betreft een tweetal dagen om op adem te komen, zowel bij Hoeve Springendal, als bij de Zusters van Denekamp.

Hoeve Springendal en de Zusters Franciscanessen hebben bijzondere banden met elkaar. De locaties van beiden zijn gelegen in prachtige natuurgebieden, waar nog “echte stilte” kan worden ervaren. De natuur is typisch Oost-Twents met zijn beekdalen, glooiende Essen, stille bronnen en indrukwekkende bossen en heidevelden.

Ook lopen er familiale verbanden. Een van de familieleden van Walter en Marian heette met haar voornaam Betsie, maar ging het kloosterleven in als zuster Therese. Er zijn al vele contacten uit voortgevloeid.

Een bezoek aan het klooster, met een mooi en speciaal voor u samengesteld programma, zijn meer dan de moeite waard.

In het ontmoetings- en bezinningscentrum Franciscushuis, zult u de rust vinden die u zoekt.

Er is een programma gemaakt met een licht spirituele inslag. Hiermee reflecteert u op uw eigen leven. Bent u tevreden met uw huidige leven, of is er ook een verlangen naar rust en ruimte.

Data

11 april

30 mei

29 augustus

Voor meer info klik op onderstaande link.

 

Arrangement In de voetsporen van Franciscus

Paasweek op Hoeve Springendal

Tijdens het Paasweekend kunt u bij ons genieten van de vele activiteiten die jaarlijks volgens de traditie in Ootmarsum worden georganiseerd!

Zo kunt u aanwezig zijn bij het houthalen op de zaterdag [de paarden van Hoeve Springendal worden hiervoor ingezet] , het Vlöggeln op de 1e en 2e Paasdag en natuurlijk bij het Paasvuur dat volgens traditie wordt aangestoken door de Poaskeals.

paas agenda

Eindelijk, de lente!

Heerlijke Lente dagen beleven vanuit uw eigen appartement.

meer dan 3 nachten is 10% korting.

Het vroege voorjaar!

Ontwaak midden het vroege voorjaarslandschap van het oer oude Springendal.

Ontdekken!

Buiten rit aanbieding.

Ga mee de natuur in met Koetsier en gids Hennie Voor maar €17.50 krijgt u een onvergetelijke leerzame ervaring midden in de natuur van het Springendal. Gasten van Hoeve Springendal mogen voor het speciale tarief van €16.00 mee met Paard en wagen!

Lees meer