Fietsen door het Springendal en in de regio van Ootmarsum!

Van boven bekeken is Noord Oost Twente een lappendeken!  Fiets door het afwisselende eeuwenoude cultuurlandschap van Twente. Verken natuurgebied het Springendal. Doorkruis pittoreske dorpjes en stadjes als Ootmarsum, landgoederen met Rododendron hagen, kleine heideveldjes, bloeiende beekdalen, oeroude bomen en statige boerderijen. Dit alles aan elkaar verbonden door het uitgebreide Twentse fietsknooppunten netwerk.

Er zijn eindeloos veel routes die starten vanaf Hoeve Springendal of die ons als tussenstop hebben meegenomen.

Voor onze gasten die bij ons verblijven is een uitgebreide Fietsmap samengesteld met daarin diverse fietsroutes vanaf Hoeve Springendal. Wanneer u bij ons verblijft zeker de moeite waard om een kijkje in te nemen.

Door te klikken op onderstaande link komt u op de pagina waar alle fietsroutes staan vermeld die u kunt starten vanaf Hoeve Springendal.. Wij hebben op deze pagina de digitale pdf versies van de routes en de gpx bestanden hiervan geplaatst, zodat u deze kunt downloaden voor gebruik op uw telefoon of navigatieapparaat.

Routes vanaf Hoeve Springendal

Achter elke bocht een nieuw verhaal!

Naast de routes die wij voor u hebben klaargezet (zie hierboven), is het ook gemakkelijk om uw eigen route samen te stellen met behulp van het fietsnetwerk Twente  met de knooppunten.

Hiervoor kunt u de de Routeplanner van Visittwente gebruiken.

Hieronder vindt u de link naar deze routeplanner.

Maak hier uw eigen route!

fietsen door Springendal en in regio Ootmarsum