Met de tent naar Noordoost Twente

Kamperen met de tent

Op onze camping is er een speciale plek gereserveerd voor vakantiegasten met een tent. Groot of klein maakt niet uit. Op onze weide met in het midden een grote vijver is voldoende plaats voor iedereen. Wat is er nu leuker dan ’s morgens lekkere broodjes te halen of te ontbijten in onze mooie ontmoetingsruimte, verwelkomd door hartelijke medewerkers die informeren of je goed geslapen hebt. Je kunt bij hen terecht voor tips en weetjes, die interessant zijn voor de komende dag. Er ligt een fiets- en een wandelmap voor u klaar. Desgewenst helpen we u even met een knooppunten route. Ook zijn er (elektrische) fietsen te huur.

Bijzondere camping Hoeve Springendal

Op ons natuurterrein is een natuurweide, waarop uitsluitend tenten mogen worden neergezet. Voor water is een gezamenlijke kraan op een tiental meters lopen. Elektriciteit is ook aanwezig. In de vijver mag gevist worden. Natuurlijk  hoeft u zich geen zorgen te maken over de hygiëne in onze mooi uitgeruste sanitair gebouw.  Deze wordt een aantal keren per dag uitgebreid schoongemaakt. Hier is ook een wasmachine, droogtrommel en een strijkplank te vinden.
Ook verkopen wij streekproducten en een krantje. Wilt u lunchen of gewoon lekkere koffie drinken, dan is dit ook mogelijk.

Oeroud Erf

Hoeve Springendal is een oeroud erf midden in de veelzijdige natuur van Twente. In het historische Springendal bij Ootmarsum valt heel veel te zien (en te horen). Bijzondere vogels als de IJsvogel en Grauwe Klauwier. Maar ook zeldzame flora, zoals de Veld-Orchidee, Korenbloemen en de echte Koekoeksbloem bloeien op de essen en in de beekdalen.