Genieten van ons oeroude landschap

Een prachtig natuurgebied met zijn zeldzame flora en fauna. In een boerderijachtig vakantiepark wordt u persoonlijk ontvangen door medewerkers, die er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Een plekje op onze natuurcamping, het huren van een appartement, een vakantiehuisje of de B&B; voor iedereen hebben wij een passende plaats beschikbaar!

 Een natuurcamping in Overijssel

De plaatsen op de natuurcamping zijn voorzien van ruime plekken met een eigen terras. Uiteraard is er op de plek elektriciteit en een waterpunt met afvoerputje. Het sanitair gebouw staat centraal, zodat u nooit ver hoeft te lopen. We halen hoge cijfers op gebied van hygiëne.

Natuurlijk beschikken wij over een wasmachine, droger, strijkplank. Ook is er een groot Mivatoilet, voor gasten die niet zo mobiel zijn.
Tijdens uw verblijf kunt u bij ons genieten van een vers ontbijt, koffie en gebak en een lunch van eigen streekproducten. Kinderen vermaken zich prima. Er is genoeg voor hen te doen, met onze vele binnen- en buitenspellen. Zij kunnen ook meehelpen met het voeren van onze dieren. Een unieke ervaring!

Wilt u er graag op uit? Er zijn veel bezienswaardigheden in de streek voor jong en oud. Het pittoreske kunstenaarsstadje Ootmarsum, een groot middeleeuws kasteel in Bentheim, diverse musea voor jong en oud  en nog veel meer. Ook kunt u bij ons in de buurt lekker wandelen en fietsen. We hebben diverse routes voor u gemaakt, die op het erf beginnen.

Een bijzondere attractie is het er op uittrekken met Hennie, die u als begeleider met paard en wagen leidt door de mooiste plekjes van het Springendal.

 

Enthousiast geworden?

Wilt u een plekje op onze natuurcamping reserveren Dit kan online op onze website, door het boekingsformulier in te vullen, of door ons te bellen of te mailen. Wij horen graag van u en verwelkomen u graag om van het prachtige landschap in Twente, Overijssel te genieten!

camping 1