Genieten op onze natuurcamping in Overijssel!

Een campingplaats reserveren in Overijssel

Bent u op zoek naar een campingplaats? In het prachtige Springendal in Overijssel ligt Hoeve Springendal. Op deze bijzondere camping kunt u rust vinden in de natuur! Daarnaast is de Hoeve een geschikte uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en ruiters.

Kamperen in Overijssel

Als u op zoek bent naar een leuke kampeerplaats, bent u in Overijssel op de juiste plek. U kunt genieten van de natuur, maar ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Ootmarsum, een middeleeuwse plaats met stadsrechten waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Of wat denkt u van een bezoekje over de grens, in Duitsland. Nordhorn, Uelsen en Bad Bentheim zijn de moeite waard om te ontdekken.

 

Voor sportieve gasten zijn er legio mogelijkheden. De Hoeve is het startpunt van wandelroutes, mountainbikeroutes en ruiterroutes! Nadat u hebt genoten van verschillende activiteiten kunt u in ons café genieten van een welverdiende traktatie.

 

 

Verantwoord natuurbeheer

Het eeuwenoude landschap in het beekdal wordt door onze familie op een duurzame manier beheerd. Wij vinden het belangrijk om goed voor de natuur in ons dal te zorgen en doen dit onder andere door gebruik te maken van natuurvriendelijke schoonmaakmaterialen, het 

recyclen van groenafval, zuinig omgaan met energie en water en het onderhouden van de houtwallen, een wintervoedselakker en kruidenvelden. Wilt u een plekje op onze camping reserveren? Dan kiest u voor een duurzame vakantie!

Op de camping 58 comfortplaatsen beschikbaar van minstens 120m2, verdeeld over 7 veldjes. Voorzieningen als draadloos internet, een digitale tv aansluiting en een net sanitairgebouw zijn aanwezig. De campingplaatsen zijn geschikt voor campers en caravans. Op het grasveld aan de vijver zijn plaatsen beschikbaar voor tenten. Hier hebt u een prachtig uitzicht over de oude bronvijver.

Onze camping reserveren

Een campingplaats reserveren kan gemakkelijk online! Op onze website kunt u een campingplaats reserveren en direct boeken. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u via telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Hoeve Springendal verwelkomt u graag!